Халфът на Левски Борислав Цонев обяви, че в клубът има финансова стабилност, то през пролетта отборът ще изглежда много различно. Играчът, който е контузен, добави в подкаст athletecastbg.buzzsprout.com, че хърватското първенство е по-силно от българското.

"Условията за футбол у нас са по-добри, отколкото тези в Хърватия. В момента българското първенство е доста силно. Неслучайно два отбора играят в групите на Лига Европа. Даже Локо Пд имаше шанс да елиминира Тотнъм - направи много хубав мач", каза Цонев.

"Има четири-пет тима, които са силни - в това число слагам и Берое. В Хърватска го няма това нещо, там силен е само Динамо (Загреб), защото Хайдук е в криза", добави Боби Цонев.

"Аз съм "за" да се разчита на повече българи. Така е сега и в Левски - като няма добра финансова стабилност, се дава шанс на млади играчи. Те имат отлична възможност да се докажат. Това само ще помогне на футбола ни", сподели Цонев.

"Нормално бе след излизането ни с Ради да има спад. С новия треньор и ако има финансова стабилност, през пролетта отборът ще изглежда по друг начин", каза той.

"Истината е, че състоянието на доста клубове е затруднено заради коронавируса. Надявам се г-н Сираков и шефовете ни, като казват, че скоро ще се намери генерален спонсор, да е така и да се стабилизират нещата. По този начин Левски ще влезе в нормален режим", заяви още Цонев.