Румънският Виторул не се е отказал от намерението си да се сдобие дори и под наем с един от най-обещаващите таланти на Левски в момента - Мартин Петков. Тимът на Джика Хаджи ще се опита да го вземе отново през зимата, след като удари на камък през лятото, пише „Мач Телеграф“. 

Причината за този интерес са отличните показатели, които Мартин имаше по време на последните двубои на юношеските национали. 

Хаджи и компания се превърнаха в катализатор за млади футболисти. Бившият съотборник на Христо Стоичков успя дори да съживи кариерата на Ривалдиньо, който преди това бе отписан на „Герена“. 

През лятото нападателят бе пласиран в Краковия. Решаващата дума този път обаче ще имат не директорите в Левски, а Славиша Стоянович. Треньорът трябва да прецени дали ще разчита на Мартин или може да се лиши от него. 

През есента Петков често бе пращан при юношите, защото целта бе да се промотират играчи като Станислав Иванов и Насиру Мохамед. Първият обаче е замразен, след като отказа да бъде продаден на Ерцгебирге Ауе, а Мохамед постоянно е преследван от травми.

Според запозна сега Мартин и Насиру ще влязат в директна битка. Тя е за титулярното място като дясно крило предимството на юношата на „сините“ е, че влезе в първия отбор с протекцията на Славиша Стоянович, който му отправи първа повиквателна преди да подпише договор с клуба.