Дребни детайли имат да уточнят "Левски" и "Чикаго Файър", за да заключат сделката за Станислав Иванов. В крайна сметка на „Герена“ избраха сигурните 250 000 долара, които им дават янките пред възможността крилото да си тръгне без пари.

Самият Стаси, както го наричат всички, избра бившия отбор на Христо Стоичков пред възможността да продължи кариерата си в Германия. "Ерцгебирге Ауе" даваше по-добри условия на "Левски“, но Иванов не се впечатли, пише "Монитор".

Интересът на „огнените“ към него датира от няколко години, но сега най-сетне те отправиха конкретна оферта за него. Първоначално от „Герена“ отхвърлиха това предложение, след като парите им се видяха смешни. Завръщането на Стаси в групата за мача с "Арда" обаче даде ясен знак, че предстои трансфер.

Вчера се появиха информации, че Иванов ще пътува за Чикаго веднага след двубоя с ЦСКА на 18 декември. Запознати обаче обявиха, че той ще се присъедини към новия си отбор след Нова година, когато Файър ще стартира подготовката си първенството.