Бившият футболист и спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо е убеден, че сините могат да вземат нещо от дербито с ЦСКА в петък.

"Левски в момента има сериозни проблеми през цялата година, които започнаха с неприятностите за вече бившия собственик. Имаше финансови проблеми, а сега и чисто игрови. Затова фаворит в дербито е ЦСКА. Искам обаче Левски да победи. В дербито никога нищо не се знае. Да не стане някаква изненада?! В българското първенство има доста такива", заяви Гонзо.

Сега той е спортно-технически директор на Локомотив Пловдив. Ако сините успеят да измъкнат нещо от ЦСКА, то тимът му ще има повече точки от армейците.

"Мисля, че ЦСКА играе добре с Бруно Акрапович и има израстване. Няма нищо официално за Диниш Алмейда. Той има договор с нас до лятото. Предложили сме му нов контракт и той го обмисля. Ако прецени, може да бъде продаден, но до лятото е футболист на Локомотив и няма как да го пуснем в момента без пари."

"Без трансферна сума сега няма как да иде дали в ЦСКА или друг клуб. В момента сме в добра изходна позиция за догодина. Локомотив може да се намеси в борбата за титлата. В момента в Лудогорец има игрово отстъпление и ЦСКА и Локомотив трябва да се опитаме да се възползваме от състоянието на разградчани", каза още легендата на Левски.