Левски започва разговори с Петър Хубчев, за да изчисти дълга си към треньора.

"Сините" трябва да уредят взаимоотношенията си с бившия си наставник възможно най-бързо - преди Нова година. Ако не го сторят, то няма да могат да получат лиценз за следващия сезон, пише "Тема:Спорт".

Хубчев беше освободен от Левски преди края на миналата кампания. Контрактът между двете страни гласи, че при предсрочно прекратяване без съгласието на някоя от тях другата плаща заплатите до края на договора.

Така Левски дължи всичките възнаграждения на Хубчев до края на сезон 2020/2021 година. Очаква се все пак треньорът да направи някакви отстъпки.

Новият собственик на Левски Наско Сирков на няколко пъти обяви, че когато клубът подпише с генерален спонсор, веднага ще седне на преговори с бившия наставник.

В края на миналата седмица "сините" се обвързаха голяма строителна компания за две години, а очакванията са в касата на клуба да влязат 6 милиона лева.

Заради неуредените отношения с Хубчев Левски не назначи Славиша Стоянович за старши треньор. Сърбинът със словенски паспорт се води треньор, както и спортно-технически директор, като втората позиция е формална, за да може да води води отбора от скамейката.