Левски ще се оглежда на пазара и за вратар, научи „Мач Телеграф“. „Сините“ са на мнение, че Николай Михайлов има нужда от конкурент, който ще му даде по-голям стимул.

В момента на пейката е Николай Кръстев. Последният се смята, че има качества, но пък му липсва хъс, за да държи Ники на тръни, за да търси формата, която му донесе титлата Футболист номер 1 на България за 2011 година.

Както е известно, Славиша Стоянович обяви, че този път трябва да се гледа основно на защитата по време на зимната селекция. На този етап обаче се смята, че най-близо до „Герена“ е офанзивен футболист — Габриел Обертан.

Друг бивш футболист на тима, който може да подсили защитата, пък все още чака обаждане от Левски. Това е Милош Цветкович.

Смята се, че Славиша Стоянович се е спрял на него, защото представлява по-лека цел, а освен това добре познава качествата му и няма шанс да сбърка с футболист, за който ще трябва да преценява само по визитката му, статистика и клипове в мрежите.

Цветкович обаче няма да се отърве толкова лесно от Младост (Лучани), с който има договор. Затова искал да има повече яснота около намеренията на „сините“.