Крилото на Левски Паулиньо се прибра в Бразилия. Атакуващият футболист на сините използва всяка възможност, която му се отдаде, за да се завърне в родното си място.

Той ще прекара празниците в дома си, след което се очаква да се завърне в София за старта на подготовката на столичани за пролетния полусезон.

Крилото публикува снимка в една от социалните мрежи от игрище, на което се практикува плажен футбол и джитбол, намиращо се в град Сао Бернардо до Кампо, който е на 20 километра от Сао Пауло.

Бразилецът е намерил начин как да поддържа формата си по време на ваканцията, а всеки знае, че местните са луди по плажния футбол. Паулиньо изигра до момента 14 двубоя в първенството, в които успя да реализира четири попадения.

Не е изключено бразилецът да бъде продаден през зимата, като оферти към него не липсват. Сините вече направиха един изходящ трансфер, продавайки Станислав Иванов в Чикаго Файър. Близо до такъв е и Найджъл Роберта, към когото има интерес от клубове от Унгария и Турция, както и от Динамо Загреб.