Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев призна, че е входирал молбата си за освобождаване като председател на Управителния съвет и директор в клуба.

Днес в рамките на 3 часа се проведе първият за годината УС на синия клуб.

На него присъстваха мажоритарният собственик Наско Сираков, както и други фигури от ръководството - Константин Папазов, Павел Колев, Константин Баждеков, Илия Христов, Минко Герджиков и Ивайло Цветков.

Най-важната точка бе обсъждането на оставката на изпълнителния директор Павел Колев, който се очаква да започне работа в УЕФА.

Ето какво заяви Колев след заседанието:

"Днес съм входирал в деловодството молбата за освобождаването ми. Надзорният и управителният съвет удовлетвориха моето желание. От тук нататък ще се търси нов изпълнителен директор. Докато не бъде вписан, оставам."

"Това решение съм го взел още лятото. Тогава изразих желание да бъда освободен с аргументи много на брой. Най-важният от които е, че е нормално при смяна на собствеността да се избере нов изпълнителен директор."

Изпълнителният директор на Левски призна, че за него предстои ново предизвикателство.

"В интерес на истината имам и ново предизвикателство пред себе си, което не беше много редно да го откажа. Става дума и за психическа умора, а и клубът има нужда от нова енергия, няма никаква драма", добави Павел Колев.