На 21 години Станислав Иванов сбъдва мечтите си. Младият нападател напуска Левски и след дни ще пътува за Америка, където ще се присъедини към новия си клуб - Чикаго Файър. 

21-годишният национал, който е родом от Габрово, записа близо 100 мача за отбора на сърцето си, като изрази желание след години отново да играе на "Герена" и да направи това, което сега не успя - да завоюва трофеи с Левски.

"Не съм събрал багажа си, подготвям се. До седмица ще замина за САЩ и ще започна подготовка с Чикаго. Говорих с хора от клуба - треньорът и спортния директор. Има и футболисти, играли в големи отбори. 

Алваро Медран, който е играл за Реал Мадрид. Доколкото разбрах от мен се очаква да играя на всяка една позиция в атака. Този трансфер е стъпка за мен. Аз работя затова от малък. Надявам се да се представям добре и да направя и още по-сериозен трансфер. 

От Чикаго доста време ме следяха, имах разговори с хора от клуба. За други оферти не искам да коментирам. Щом не се е случило, значи не е трябвало да стане. Работил съм със Славиша Стоянович. Той е добър треньор и човек. За мен е и приятел. 

Той заслужава да получи доверие и да работи за Левски. Последните мачове под негово ръководство давах 120% от себе си, а за мен Славиша Стоянович е един достоен човек. Надявам се Левски да има успехи. Всичко ме свързва с Левски. Този клуб ми е на сърце и може един ден да се върне в този отбор, който ме е изградил и ми е на сърце", каза Станислав Иванов за "Хоризонт".