Все още същестува вероятност Левски да се подсили с две от големите си трансферни цели – националът на Ирак Ребин Сулака и бившият футболист на Манчестър Юнайтед Габриел Обертан.

Според фен страницата във Фейсбук "Синя приказка", откъдето редовно познават новини за 26-кратния шампион на България, от "Герена" са изпратили предложение към Сулака.

"Към този час нищо не е пропаднало, както чух, че съобщават някои медии. Клубът е дал срок до утре за отговор дали приема офертата", гласи информацията по повод това, че защитникът е поискал твърде висока заплата. В момента Сулака е свободен агент, след като напусна Арда Кърджали.

Относно Обертан, се съобщава, че той сам се е свързал с Левски в началото на декември, за да се самопредложи. Но "сините" директно му казали, че не могат да му дадат по-голяма заплата от 5 хиляди евро месечно, което е таванът. След това разговорите са зациклили. Най-вероятната причина е, че Обертан иска далеч по-високо възнаграждение.

По думите на изпълнителния директор в оставка – Павел Колев, при първия си престой в Левски, Обертан е печелил по 95 – 100 хил. лв. месечно.