Продажбата на Паулиньо развърза ръцете на спортно-техническия щаб на Левски за входящи трансфери.

Сините сега ще имат финансовия ресурс да привлекат необходимите на Славиша Стоянович попълнения. На старта на зимната подготовка помощник-треньорът Живко Миланов заяви, че клубът е поставил строга финансова рамка.

"За заплатата, давана преди година на 1 играч, ние сега трябва да вземем петима", обяви Миланов, явно визирайки именно месечното възнаграждение на Паулиньо. По думите на Живко, само със заминаването на Паулиньо на "Герена" ще могат да си позволят петима, които да получават по 5 хиляди евро.

Треньорът Славиша Стоянович държи да подсили Левски в абсолютно всички линии, пише "Тема спорт". След продажбите на Станислав Иванов и Паулиньо ще трябва да се вземе и флангови нападател.

Засега единствената позиция, на която не се търси нов, е тази за върха на атаката. Едва при трансфер на Найджъл Роберта може да се мисли в тази посока. Нидерландецът е желан от хърватския Динамо Загреб.

Може би след пристигането на лагер в Хърватска двете страни ще се договорят за трансфер. Засега страните не успяват да стигнат до споразумение за сделка.