Феновете на Левски ще могат да подкрепят отбора си от далечно разстояние. Клубът ще пусне в продажба виртуални билети и за контролните си срещи от подготвителния лагер в Хърватия. 

Ето какво гласи съобщението на "сините" на официалния им сайт:

Левскари, след паузата без футболни емоции, „Левски“ стартира своята зимна подготовка и пред тима предстоят поредица от контроли по време на лагера в Хърватия. 

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, като „сините“ ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 г.

Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския „Домжале“. На 23 януари „Левски“ излиза срещу „Бачка Топола“ (Сърбия). На 27 януари „сините“ играят срещу словашкия „Слован“ (Братислава). На 30 януари е насрочена проверка срещу друг словенски тим – „Олимпия“ (Любляна). На 2 февруари „Левски“ излиза в последната си контрола в Хърватия – срещу босненския „Сараево“.

„Сините“ се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу „Спортист“ (Своге) на 7 февруари.

„Сините“ фенове ще имат нова възможност да демонстрират как се обича един отбор винаги и навсякъде, като от днес всеки привърженик ще може да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички приятелски срещи на тима. Цената на талона е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия тим.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК!

Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо в клубното приложение всички контроли, които тимът ще изиграе до края на лагера в Хърватия. Стриймингът ще е достъпен само в мобилната апликация, която може да изтеглите напълно безплатно в дните преди първия двубой, за да си гарантирате бърз и сигурен достъп до възможността да гледате своите любимци в предстоящите проверки.

Подкрепи тима и вземи своя пакетен билет! Един за всички, всички за „Левски“!