Привличането на нови футболисти в Левски е в сериозен застой, като основната причина е заниженото предлагане на заплати от страна на сините. 

От "Герена" не са склонни да правят компромиси с въведения таван на възнагражденията от 10 хиляди лева, информира "Тема спорт". 

А други български клубове предлагат по-високи заплати. Въпреки свежите финансови приходи в касата на Левски шефовете не се отклоняват от паричната дисциплина и призовават запалянковците да купуват виртуални билети за зимните контроли на тима.

До вчера продадените такива бяха близо хиляда на цена от 10 лева. Ръководството адмирира активността и обяви, че закупуването на билет гарантира както морална, така и финансова подкрепа за тима.

С приходите от виртуалните зимни билети Левски може да покрие голяма част от лагера в Хърватска, където продължават двуразовите тренировки. Все по-сериозно с основната група се готви Симеон Славчев. Към момента обаче той е далеч от това да бъде включен в стартовите единайсет за някоя от контролите в Хърватска.