От доста време се говори, че Левски е близо до нов спонсор. Нещата уж трябваше да се случат веднага след Нова година, но от „Герена“ разкриха, че е настъпило известно забавяне в преговорите. Очаква се развръзката да настане през април.

Според запознати става въпрос за международна компания за залози, която тепърва ще развива бизнес у нас. В пространството се появиха няколко имена на такива фирми, но нито една не отговаря на целта, която са си поставили „сините“, пише „Мач Телеграф“.

Междувременно ръководството на Каен оценява като сериозен автогол решението да не продаде на Левски нападател. От „Герена“ са проявявали интерес към Ясин Баму и дори били готови да броят за него 500 000 евро.

Тези пари обаче се сторили малко на французите и отхвърлили предложението на родния гранд, твърдят медиите във Франция. Сега обаче ситуацията е коренно различна.

Ръководството на тима се чуди как да се отърве от Баму, който има договор до 2022 година и притежава една от най-големите заплати. Нападателят се завърна в Каен, след като изтече преотстъпването му в Аланияспор. Турците обаче не пожелаха да го задържат в редиците си.