Николай Михайлов може да загуби титулярното си място като вратар на „Левски”. Това призна треньорът на „сините” Славиша Стоянович преди старта на пролетния полусезон в Първа лига. В неделя столичният гранд е домакин на „Монтана”, като е много вероятно досегашният капитан да остане резерва за сметка на новопривлечения хърватин Звонимир Микулич.

Стоянович разкри, че последната дума по въпроса ще има треньорът на вратарите в „Левски”, но за да се избегне напрежение, вече е провел разговор с Михайлов, който на свой ред е уверил, че няма проблем да се раздели с титулярното си място. „Вратарският въпрос е отворен - сподели Стоянович. - Трябва да говоря с треньора на вратарите. Той вижда как работят, гледа мачовете. Супер е, че имаме двама качествени вратари. Трябва да намерим страж, който да дава сигурност на отбора и който ще бъде лидер. Засега не мога да кажа кой ще пази в началото. Не мисля, че ще се появи напрежение, ако Михайлов не пази. Не виждам проблеми от тази гледна точка. Имам договорка с него", допълни спецът, цитиран от "Монитор".

В клуба очакват развитие и по селекцията, като продължават преговорите с швейцарския защитник Драган Михайлович. Двете страни са близо до договорка и се очаква в близките дни контрактът да бъде парафиран. Колкото до каращия проби в „Левски” холандец Дилън Джордж – шансовете му да остане при „сините” са малки.

Днес „Левски” имаше две тренировки за деня, а новото е, че в заниманията беше привикан още един юноша от школата – Антоан Стоянов. От утре до двубоя в неделя „сините” ще се готвят едноразово, а срещата с „Монтана” е от 17 часа. „Левски” има сериозна нужда от победа, за да се измъкне от незавидното девето място в класирането на Първа лига. Очаква се преди двубоя тимът да бъде надъхан и от собственика Наско Сираков, а преди дни от клуба се похвалиха, че към момента няма неизплатени заплати на футболистите