Трансферът на Драган Михайлович в Левски е зациклил за известно време. Причината затова обаче не са „сините“, пише "Мач Телеграф".

Защитникът, който е роден в Босна и Херцеговина, но притежава швейцарски паспорт, бе чакан вчера на „Герена“ за окончателни преговори и медицински тестове. Това обаче не се случи.

Михайлович уж трябваше да разтрогне с лекота с АПОЕЛ, с който има договор до 2022 година. Нещата обаче не се получават така, както смятаха медиите в Кипър.

Десният бек все още се пазари с ръководството на тима от Никозия около раздялата си. Той не е ползван от август месец от треньорите на АПОЕЛ. Кипърците обаче явно искат да си спестят разни бонуси, които му дължат, за да скъсат двете страни по взаимно съгласие.

Междувременно стана ясно, че феновете на Малмьо искат да видят Найджъл Робърта с небесносинята фланелка. Те коментираха евентуалното му привличане в един от сайтовете си за подобни теми.

„Със сигурност феновете на Касъмпаша не са знаели кой е Кисе Телин, който бе взет под наем, а тези на Борнемут - Токело Ренти. Имена, които не са чувани никога преди. Същото важи за Хаджи Райт и Найджъл Робърта. В тези кошмарни времена и името на честността трябва да признаем, че ги чуваме за първи път. Вижте обаче техни клипове и гледайте мачове. И двамата изглеждат много добре. Остава само да видим кой от тях ще пристигне“, гласи централният коментар по темата в Svenskafans.com.

В същото време едно от зимните попълнения на „Герена“ - Ребин Сулака, увери пред „Нова телевизия“, че всички на „Герена“ се чувстват отлично и мислят само как да стартират с победа срещу Монтана.