Треньорът на Левски Славиша Стоянович се отказа от привличането на нидерландския флангови нападател Дилън Джордж. Вчера 22-годишният футболист бе уведомен, че няма да получи договор от сините. Днес той ще трябва да си събере багажа и да пътува към родината си, пише "Тема спорт".

Дилън пристигна на "Герена" в края на миналата седмица. Той получи шанс в контролата срещу втородивизионния Спортист Своге, спечелена с 1:0. 

Нидерландецът се появи на игрището в началото на второто полувреме, но не успя да покаже нищо, за да защити претенциите си. В един момент той бе напълно изолиран. След спаринга Славиша Стоянович заяви, че не е впечатлен с абсолютно нищо от бившето крило на нидерландския Твенте.

Все още обаче не е ясна съдбата на друг от каращите проби в състава - Луи Нганиони. Пробите на французина се проточиха доста. Той е с тима още от лагера в Хърватска. В Умаг левият бек изигра 2 контроли, бе на терена и срещу Спортист Своге. Луи вече носи синята фланелка, като през сезон 2018/19 записа 7 официални мача.