Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че неговият отбор е можел да си тръгне както с три точки, така и с празни ръце след нулевото реми срещу Етър.

"Мачът бе труден, както и очаквахме. И ние, и домакините имахме положения, но не реализирахме. Искахме трите точки, но загубихме две. Получи се равностоен двубой. Трябваше да бъдем по-концентрирани в наказателното поле", започна треньорът.

"Имахме добри положения, но също така можеше да получим гол и да загубим. Емоциите са смесени след такава среща. Променихме схемата, в някои моменти не реагирахме добре в защита - специално при дългите топки. Не бяхме концентрирани. За първи път играем в този състав, затова беше нормално да има неточности. Както се казва, момчетата все още не се познават."

"Трябваше да сме по-компактни. Всеки мач е труден, така ще бъде и за напред. Бари игра малко. Исках от него да е по-агресивен и да има по-голямо желание да отбележи гол. Той обаче е от три дни с нас и му трябва време да влезе в ритъм."

"Честно казано, не знам какво става с Роберта. Нямам конкретна информация за негов трансфер. Имаме опции в атака. Ще видим какво ще стане, ако Роберта си тръгне."