Бившият футболист на Левски Филипе Нашименто си намери нов отбор. Вчера португалският халф подписа договор с втородивизионния полски тим Радомяк Радом.

Отборът се намира на петата позиция в Първа лига и се бори за промоция в Екстракласата през следващия сезон. В момента воденият от Дариуш Банашик тим изостава на 12 точки от лидера в класирането Нечеча.

Филипе Нашименто напусна Левски в началото на юли миналата година и оттогава бе без отбор. Португалецът разтрогна договора си със сините по взаимно съгласие, но не успя да си намери нов клуб в началото на сезона.  

Имаше информации, че той може да се завърне в Румъния и дори бе спряган за един от бившите си отбори - Динамо Букурещ, но до контракт не се стигна, пише "Тема спорт". 

Халфът пристигна на "Герена" в началото на 2018 година именно от тима на кучетата и успя да изиграе 39 мача със синята фланелка във всички турнири, в които се разписа три пъти. Юношата на Бенфика преди това носи екипите на португалския Академико Визеу, ЧФР Клуж и Динамо Букурещ.