Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия преди утрешния сблъсъкс Ботев Пловдив. 

"Очаквам същата игра, както срещу Берое. Трябва да има агресия и дисциплина, защото само по този начин можем да спечели, не този мач, а всички. Искам пълна концентрация от отбора и се надявам да бъде така“, заяви Стоянович.

"Много важен мач за нас. Това съм казал и на отбора. Това е един от най-важните ни мачове на този етап. Видяхме, че Ботев Пловдив има много нови футболисти, треньорът им е нов и изповядва различна философия. Понякога играят с 3 – 4 – 3, а друг път с четирима в защита. Притежават много качествени футболисти, с добра бързина. Трябва да им отделим достатъчно внимание. Анализирали сме Ботев и трябва да реагираме на тях, както желаем, но е необходимо да заложим на нашата философия и игра."

"Мисля, че футболистите успяха да се възстановят за този мач. Работихме по-спокойно. Сега имаме още една тренировка и мисля, че ще сме готови за следващия двубой. Нормално, отпуснах малко радост и веселие на отбора след успеха над Берое, но веднага щом излязохме от съблекалнята съм казал на момчетата какво мисля. Има много мачове до края за купата, но не трябва да забравяме и шампионата. Дано са разбрали какво исках да им кажа. Няма място за еуфория, защото спечелихме един мач."

"Има много двубои, в които трябва да докажем какво сме работили в подготовката и да покажем по-добро бъдеще. Има много случаи в живота, в които се получава да играем с един отбор последователно, както ще е със Славия. Така беше преди две години срещу Черно море. Не е първи случай. Със сигурност ни очаква труден мач. Славия не е случайно между осемте най-добри. Турнирът за купата е уникален. Един мач, в който не трябва да правиш грешки. Ако направиш такава, няма как да се върнеш в двубоя. Славия ще е мотивиран, както трябва да бъдем и ние“, каза сръбският специалист.