Един от основните защитници на Левски Ребин Сулака ще отсъства от футболните терени около един месец. Националът на Ирак е с контузия от началото на седмицата, а след направените изследвания е станало ясно, че той ще отсъства дълго време.

Сулака със сигурност пропуска гостуването на Ботев (Враца) за първенство в събота, както и срещата от четвъртфиналите от турнира за купата на България срещу Славия. Ако "сините" се класират на полуфиналите, то Сулака няма да е готов за първия от тях, пише "Тема спорт". Бранителят пропуска и шампионатното домакинство на "белите" на 21 март.

Централният защитник бе привлечен в Левски след Нова година, след като напусна Арда. До момента той участва и в четирите пролетни двубоя в първенството, както и в един мач за Купата на България. През уикенда иракчанинът игра слабо в домакинството на Ботев (Пловдив) и има голяма вина за първото попадение в мрежата на Звонимир Микулич.  

С контузия е и нападателят Стивън Петков, който пропуска визитата на Ботев (Враца). Двубоят на стадион "Христо Ботев" е утре от 16:30 часа. През кампанията таранът има 11 мача в първенството, в които е вкарал 1 гол - при 2:0 над Монтана. Стивън обаче е бил титуляр само два пъти.

Снимка: Lap.bg