Легендарният нападател на Левски от 80-те години Михаил Вълчев заяви, че "сините" няма да изпаднат и изрази подкрепа за треньора Славиша Стоянович. Той е на мнение, че президентът Наско Сираков няма вина за тежката ситуация.

"Феновете е нормално винаги да имат очаквания, но явно Славия си е кошмар за Левски. Логично е да са се надявали да победим "белите", но да се очакват големи неща от този отбор не е реално", заяви Вълчев пред "Мач Телеграф".

"Не беше правилно и това, че се хвърлиха да атакуват, след като резултатът стана 1:1. Може би беше добре да изчакат задаващите се продължения. В атака мисля, че си вършат добре работата и няколко мача поред вкарват голове. В тази линия Билал Бари за мен все още не е показал добри неща. Явно възможностите в момента не са големи и това доведе до загубата. 3а мен е правилно, че го оставиха Стоянович, макар че аз не съм съгласен с тези чести промени на схемата, които прави. Особено когато залага на трима в защита. Ставаме по-оголени така и ни атакуват по-лесно по фланговете. Сигурен съм обаче, че ако загуби отново от Славия и в неделя, няма да остане", добави още той.

"Сираков няма вина. Разговарял съм с него. Това, което най-много му тежи в момента, са старите дългове, натрупани по времето преди той да стане собственик. Мисля, че ще се справи. Не вярвам Левски да изпадне, може би ще завърши на осмо или девето място", каза славният нападател на "сините".