Ръководството на Левски отново ще започне преговори за получаване на повече пари от телевизионните си мачове. Медията, която държи правата за излъчване на срещите от Първа лига, смени собствеността си и тази тема отново ще бъде дискутирана - такава е идеята на шефовета на сините, твърди "Тема спорт". 

Преди началото на сезона от Левски преговаряха за подобрени финансови условия, но не стигнаха до такива. Замразена бе и идеята да бъде създаден отделен канал, по който да вървят домакинските мачове на сините. Приходите от абонамента за него трябваше да влизат в касата на клуба.

В момента Левски излъчва сам контролите си. Те се дават в клубното приложение и всеки, който си го инсталира, може да ги гледа безплатно. Сините пък печелят от рекламите, които вървят по него.

В момента финансовото състояние на клуба от "Герена" продължава да е разклането, макар че е по-добро от това през миналото лято.  Собственикът Наско Сираков анонсира, че очаква да бъдат сключени спонсорски договори с две компании. Сините работят по подписването на голям контракт с букмейкърска компания, която ще стъпи на българския пазар.

В момента касата на сините отново е празна. Бавят се заплатите на играчи. Средства в нея обаче ще пристигнат до дни. Това ще се случи, след като бъде финализиран договорът за продажба на Найджъл Робърта в Ди Си Юнаайтед. 23-годишният нападател вече е в САЩ и се очаква да подпише официално днес.