Един от защитниците на Левски, които редовно попадат в групата, все още очаква предложението на ръководството на Левски за първи договор.

Става въпрос за юношата Костадин Илиев, който може да играе като централен бранител и ляв бек, какъвто бе ползван при мъжете. Илиев вече навърши необходимата възраст, за да подпише със „сините“.

Той обаче попадна в общата бройка на играчите, които все още нямат яснота около бъдещето си. Причината е, че от ръководството чакат скоро да се подобри финансовата стабилност, за да започнат разговори с играчите.

Вече се заговори, че Илиев получил предложения от други клубове, начело с ЦСКА 1948. На този етап обаче той и баща му - Стойне Илиев са били категорични, че искат да чуят и видят първо предложението на Левски и след това ще мислят за други.

В същото време стана ясно, че продукт на школата на Левски е близо до трансфер в чужбина. Става въпрос за Томислав Папазов. Защитникът, който в момента е основна фигура в Хебър, е бил желан от отбори от Португалия и Серия В на Италия.

Като играч на „сини те“ той бе на проби във Вердер, но до трансфер не се стигна. Сега обаче ситуацията може да се промени, пише "Мач Телеграф" и допълва, че Георги Александров ще увеличи опциите на Левски в отбрана.

Той пропусна последните няколко срещи на „сините“, но вече тренира на пълни обороти, след като извади рамо в дербито с ЦСКА. На „Герена“ обаче оцеляха, след като Начо Монсалве успя да се върне навреме.

Очаква се треньорът на Славиша Стоянович, който изгледа последната среща с Черно море от трибуните, да размести малко състава.

Възможно е този път поне един от братята Цоневи да стартира като титуляр, след като в последните 3 срещи промените бяха само на вратата.