Първата вноска за акциите на Наско Сираков може да бъде от 3 милиона евро. Това е идеята на хората, които стоят зад Джоузеф Диксън.

"Зад 31-годишния британец седят инвеститори, които са готови да демонстрират намеренията си с начална "инжекция" от 3 милиона евро. Финансистите на българския гранд са изчислили, че приблизително толкова са необходими в следващите седмици за погасяване на дълговете към играчи, треньори и институции, както и по такива дела, които могат да бъдат пречка за професионалния лиценз на "сините", пише corner.dir.bg, цитирани от "Тема спорт".

Нова тв пък съобщи, че Доузеф Диксън управлява бизнес за 24 милиарда евро. Същевременно Фейсбук страницата "Синя приказка" написа, че съмняващите се, че Левски може да стане жертва на измама, ще съжаляват при официалното оповестяване на новия собственик. Догадките обаче ще продължат, докато Наско Сираков или Джоузеф Диксън не дадат пресконференция, на която да свалят картите на масата. Има индикации, че Диксън е говотв да застане пред медиите и да отговаря на въпроса за намеренията му, свързани с Левски. 

Снимка: Lap.bg