Собственикът на Левски Наско Сираков е бил засечен на среща със Станимир Стоилов в столично заведение, пише "Блиц". Наско и Мъри разговаряли оживено, а основаната тема е случващото се в Левски и бъдещето на клуба.

Вчера голямата легенда на "сините" е звъннал на Стоилов в Хасково и го е поканил на разговор в 10.00 часа. Идеята на Сираков е да навие Мъри да изведе "сините" за първата тренировка на тима днес.

Наско е изразил опасенията си, че финансовата стабилност едва ли ще споходи "сините" в скоро време, тъй като евентуалният нов собственик Джоузеф Диксън е заминал за САЩ.

През това време клубът трябва да организира своята подготовка, но няма да има средства за селекция. Мъри е вариант №1 за нов наставник на Левски, както обяви и Диксън пред журналистите, но само при финансова стабилност на клуба.

Ако Стоилов не се съгласи да проведе "синята" тренировка следобед, това най-вероятно ще стори Живко Миланов, с когото обаче Сираков все още не е говорил. Той до последно ще се надява, че Мъри ще приеме предложението му.