Левски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф Диксън. Това е добре познато лице за феновете на тима - Валери Божинов. Нападателят е извадил от джоба си 1000 лева, за да се покрият всички спешни нужди около заниманията на „сините“, чийто старт бе даден в понеделник, пише "Мач Телеграф".

Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства. Валери, който в момента тренира с Левски за здраве, е решил да помогне, след като се е оказало, че в момента в клубната каса няма и стотинка, за да се води нормален тренировъчен процес, въпреки че групата на „Герена“ е повече от минимална. Както е известно, на първото занимание се строиха едва 13 играчи. Към тях трябва да бъде прибавен и Мартин Петков, който се готви отделно от останалите във фитнеса.

Мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков пък обяви, че Божинов ще се готви с отбора по заслуги. Той е от играчите, чийто договори изтичат. Голмайстор номер 1 на Левски намекна, че Валери е бил гласен за пост в клуба, но Валери предпочитал да продължи кариерата си като футболист. На тъжните сцени са станали свидетели фенове, които са влезли в съблекалнята, за да надъхат малкото останали бойци за „синята“ идея.

Снимка: БГНЕС