Левски е изправен пред угрозата да последва съдбата на ЦСКА и да фалира. За никого не е тайна, че "сините" се намират в тежка финансова криза, а изявлението на Наско Сираков хвърли в смут феновете.

Легендата официално обяви, че прекратява преговорите с Джоузеф Диксън, който беше светлият лъч на "Герена". Решението му се прие по различни начини от привържениците в социалните мрежи.

Gol.bg ви представя най-интересните коментари в официалната страница на клуба във Фейсбук без редакторска намеса. Ето ги и тях:

  •  "Много време загубихте с тоя Диксън, Наскооо… Като казваш А -с прекратяване разговорите с него, кажи и Б -какво става с Левски оттук-нататък…А не да пишеш общи приказки, че продължаваш борбата!!! Тече 89 минута май и се надявам, че няма да си ти човека, който ще закрие Левски!!!".
  • "Поредото недалновидно решение на сегашното ръководство. Миналия сезон задлъжняхме с взимането на скандални нефелници, махането на Славиша, анонса на тая жалка партенка с Диксън, напускането на Павел Колев и загубата на всички играчи. Грешка след грешка. С какви очи ще поискате сега пак феновете да спасяваме клуба и да купуваме карти?".
  • "Г-н Сираков пое клуб в който нямаше право на грешка а направи много. Освобождаването на Хубчев, начина по който се раздели със Славиша, зимната селекция, прекъснатата комуникация с привържениците, прекъснатата кампания с членските карти и върха на грешките сагата с Диксън. Прекалено много грешки, вместо да стабилизираме ние затъваме".
  • "Нека всеки, който се чувства Левскар иде до магазина или си поръча онлайн нещо, има от 2 лв до 200лв. Кой за колкото може, подновявайте карти, купувайте фланелки. Левски го имаше преди Диксън, ще го има и много след него, само от нас зависи. А за тези, които са се изморили да помагат, припознайте Лудогорец, най-лесно е. Левски не е за хора с малки сърца и слаби нерви".
  • "Сега по най-бързия начин да се набляга на селекция, защото останахме без футболисти. Интересно ми е и дали сега Станимир Стоилов ще поеме отбора или отново ще стои без работа, само и само, да не е в ЛЕВСКИ. И да коментира от страни".


     
  • "Може би както всички и аз бях много убнадежден след 24 май. За малко повярвах, че ще стане нещо голямо, ще станем европейски клуб. Но наистина се оказа твърде хубаво, за да е истина. Смятам обаче, че е по-добре така. Сираков щом се е усетил, че работата не е читава, всичко трябваше да приключи. Без това сме в тежко положение, а един "Лупи" съвсем ще ни съсипе. По-добре по мъките, отколкото тире-та! Само Левски!".
  • "Евала Наско!Тоя си мисли,че като сме на ръба,ще ти извива ръцете!Ние имаме нещо,което другите нямат-достойнство.Само Левски!".
  • "Сега мисля първо Сираков да обясни защо една година си бъркА в носа и не помоли за помощ левскарската общност, второ да седне и да извади до стотинка всички задължения, за да знаем докъде сме затънали в ла*на и накрая да обясни защо обеща “български” Левски, а получихме Монсалве, Бари, Рерас и т.н.".
  • "Браво, знам, че мнозина се надяваха това да е истина, но това си е чист опит за измама. Сами можем да се справим с трудностите стига хората да го искат достатъчно силно".
  • "Ние сме на ход, Левскари! Стягайте коланите, атакувайте магазина! Карти, тениски, дарения. Европа отново ще говори за тази голяма синя любов!".
  • "Излез с точни и ясни обяснения за моментното състояние в клуба! До кога и какви пари са нужни, за да започне Левски сезона?".
  • "Половин година не разбра, че тоя е пълен въздух под налягане. Аз на абитуриентския бал, бях по - авторитетен и вдъхващ доверие".
  • "Само за смях станахме. Шест месеца разговори сте имали. Несериозна работа".
  • "Твърде показно беше появяването на Диксън.Доста приличаше на Казанската афера и понамирисваше на далавера.Сега остава пак помощта на привържениците".