Един от известните фенове на Левски Любомир Костадинов - Младежа разказа за среща между него и ръководството на клуба в коментар в социалните мрежи. 

Ето какво написа Младежа във Фейсбук: 

"Точно преди година, когато лицето Раев заедно с протежето си Папазов дойдоха при мен на язовир "Валтата", за да разговаря Раев с мен (докато Папазов обикаля язовира), за бъдещи съвместни действия свързани с любимият ни Левски, Раев ми заяви следното: "ако не сме заедно и не действаме координирано и съвместно, нямаме шанс и ще се провалим"!!!

След тези негови призиви за съвместна дейност, ние от НКП и Тръст синя България започнахме редица инициативи и обсъдихме не малко належащи за осъществяване действия за възраждането на клуба! Описахме всичко подробно в така наречения меморандум, "план Феникс"! Ден преди общото събрание на клуба една вредна за Левски, шайка от така наречени фенове на Левски, ни обявиха в гробокопачи и че сме написали смъртната присъда на Левски, ехидно подкрепена декларация от самият Раев!

Ето че точно след една година, Раев позна и осъществи само едно нещо от всичко което каза за Левски, че ако не сме заедно ще се провалим! Е провали се Раев и това е факт. И гробокопача на Левски си точно ти и деградиралата ти шайка от блок 5!!!"