По време на днешната контрола с Ботев Пловдив, от Левски ще поискат от съдията да бъде спряна играта точно в 19.14 часа . Мачът започва в 18.00 часа и минутата на спиране се пада в началото на второто полувреме. 

Спирането ще даде възможност публиката да аплодира играчите и треньорското ръководство, които проявиха мъжество и любов към Левски и играха няколко месеца без заплати, информира dsport. 

Под президентската ложа в сектор А ще има и транспарант насочен към играчите и на него ще пише - "Трудните времена раждат герои. Героите раждат светло бъдеще. Благодарим ви!"

Публиката ще гледа контролата от сектор А, което ще улесни тези, които искат да посетят магазина и да закупят фен артикули, абонаментни или членски карти.

Треньорът Живко Миланов ще е затруднен в избора на състав, особено при наличието на един вратар и при напускането на Мартин Райнов.

И в тази контрола участие ще вземе Валери Божинов, който няма договор с Левски. Братята Борислав и Радослав Цоневи също ще играят без договори, след като имаха такива до 30 юни.