Две са позициите, на които "Левски" спешно търси попълнения. "Сините" се нуждаят от вратар и централен защитник, твърди "България днес".

След напускането на Николай Михайлов и Звонимир Микулич на този пост остана само 16-годишният Пламен Андреев. За контролата с "Ботев" (Пд) (1:1) се завърна и Николай Кръстев. Именно негова грешка доведе до изравнителния гол за "жълто-черните". 

Ръководството на "Левски" иска да привлече опитен вратар, който да е титуляр през новия сезон. Андреев или Кръстев ще бъдат избирани за негова резерва.

Другият невралгичен пост на "Герена" е в центъра на защитата. Там "сините" разполагат само с един футболист - Георги Александров. В първите контроли се наложи за негов партньор да бъде преквалифициран халфът Симеон Славчев. 

Въпреки че се представя никак не зле на непознатата му позиция, той играе на нея за първи път в кариерата си. В момента на проби е и юношата на клуба Томислав Папазов. Той поигра около 30 минути срещу "Ботев", но все още не е ясно дали ще му бъде предложен договор.

Без алтернатива изглеждат и бековете на "Левски" Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев. Техни заместници в момента няма. Така че и там ще се търсят нови играчи. 

Най-добре изглежда ситуацията в центъра на терена. Там се разчита на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и на възстановяващия се от операция Андриан Краев. Тримата трябва днес да имат среща със собственика Наско Сираков, който обеща да им предложи нови договори.