Сагата около новите договори на братя Цоневи върви към своя край. Собственикът на Левски Наско Сираков най-после изпълни обещанието си и отправи официално предложение към Ради и Боби да преподпишат с клуба.

Срещата между тях се проведе след втората тренировка на тима вчера. На този етап родените в Благоевград халфове са съгласни с предложените им условия, но са поставили едно условие, преди да сложат подписите си.

Близнаците искат първо да получат забавените си заплати, преди да се обвържат с клуба. Те са получили уверението, че това ще се случи до края на седмицата.

Очаква се “сините” да имат необходимите средства, след като подпишат нов спонсорски договор с Palms Bet. Компанията дори се очаква да стане основен спонсор на тима след Нова година.

Както е известно, Левски не бе единствената опция пред близнаците, които имаха доста солидно предложение от Арда – по 10 хил. евро заплата на калпак. Освен това ситуацията около тях следяха и Берое и Славия.

При всички случаи и останалите играчи, които ще преподпишат, ще процедират като братя Цоневи и ще искат първо да си получат дължимите пари, преди да парафират нови договори. Според информациите, става дума за между три и четири заплати, пише „Мач Телеграф“.