Най-късно до седмица към Левски трябва да се присъединят поне един централен защитник и един халф, пише "Тема спорт". Такова е желанието на спортно-техническия щаб на "сините".

В момента съставът на столичани е доста изтънял заради сериозната финансова криза, налегнала клуба. Очаква се обаче до дни Левски да има нов генерален спонсор и да формира бюджет за новия сезон. Той ще даде възможност на сините да изплатят заплатите на сегашните си играчи. Нови договори пък трябва да подпишат близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и Андриан Краев.

В момента проби при "сините" минава Христофор Хубчев. Юношата на клуба, който действа като ляв бек, за последно игра в Етър, но не успя да помогне на болярите да останат в елита. Снощи Хубчев започна като титуляр срещу Локо София, а преди това влезе като резерва срещу Ботев Пд (1:1).

На нещо като тестов период е и младият централен защитник Томислав Папазов. Юношата на сините през миналия сезон игра във втородивизионния Хебър Пазарджик. Очаква се той да подпише с Левски.