Треньорът на Левски Живко Миланов прие спокойно загубата с 1:2 от Славия на "Герена". Миланов обяви, че е доволен от себераздаването на футболистите си. 

"Не ни достигна да отбележим гол. Цяла седмица говорихме и знаехме как ще играе Славия. Играят плътно затворени в собствената си половина и играят на контраатака. Загубихме концентрация на някои моменти".

"Доволен съм от момчетата и съм сигурен, че изглеждат по много по-добър начин в следващите мачове. Това са млади момчета и е нормално да има спадове по време на мач".

"Мисля, че почти през цялата среща владеехме мача. Трябва ни повече опит. Искаше ми се да тръгнем с една победа за самочувствие, защото това е важно при тези млади момчета". 

"Контузията на Ради Цонев също даде отражение. Той ни дава много агресия и спокойствия. Мисля, че се наруши балансът. Има проблем в прасеца, но утре ще премине прегледи".

"Търсим футболисти на няколко позиции. Надявам се да има развитие в следващите седмици. Мисля, че през следващата седмица ще има развитие около Иван Горанов", заяви Миланов.