Николай Михайлов даде първото си интервю за клубната телевизия, след като подписа нов договор със "Левски". Вратарят се обвърза в понеделник със "сините" за срок от 1 година и е напълно възможно в събота да излезе срещу "Ботев" (Вр).

"Като цяло не съм си тръгвал. Имах ангажимент с националния отбор и имах по-дълга почивка. Чувствам се много добре физически, отпочинал психически, тренирах добре. Готов съм за предизвикателствата за новия сезон. 

Имаше и добри неща, имаше и не чак толкова. Днес треньорът направи анализ. Искам да благодаря на тези феноменални фенове. Ако тях ги няма, "Левски" няма да съществува. Това, което направиха срещу "Славия", да дойдат 8-9 хиляди човека, беше невероятно. Трябва да бъдем реалисти. Ще бъде тежко и този сезон. Ще се борим да оцелее клубът. Естествено, че "Левски" ще се бори всеки мач за победа, но трябва да видим и моментните възможности. Виждате колко млади момчета играят. Те не са готови за големия футбол и да бъдат конкурентоспособни. Ще се борим да направим по-добър сезон от миналия."

"От много време тренирам с младите вратари, особено с Пацо. Имат върху какво да работят. Бавно и постепенно ще се опитваме да го вкарваме в мачова обстановка. Мога да им пожелая само успех. Аз съм тук, за да помогна на всички."

"Надявам се, че "Левски" ще е по-добър. Виждате, че селекцията е забавена. Всяка седмица идват нови футболисти. Радостното е, че идва друг мой познат колега и приятел Иван Горанов. Отзад трябва да стабилизираме нещата в защита. Вижда се. Отпред на моменти сме безидейни, беззъби. Отчитам го, че имаме млади футболисти. Отново искам да благодаря на феновете. Дори след загубата подкрепата беше уникална. Пистата е дълга. Заедно може да оцелеем", каза вратарят, цитиран от "Труд".