Очаква се в близките дни Станимир Стоилов да проведе среща с представители на букмейкърската компания, която в момента спонсорира Левски, пише „Тема спорт“.

Както е известно, Palms Bet преговаря със собственика на „сините“ Наско Сираков да стане генерален партньор на клуба и логото на фирмата да стои на гърдите на екипите на футболистите.

Очаква се контрактът между двете страни да бъде сключен преди Общото събрание на сините, което е насрочено за 31 август. Поне такива анонси бяха обявени от временния изпълнителен директор Константин Баждеков.

След Общото събрание на акционерите ще има промени на всички нива. В управата на клуба трябва да влезе Лъчезар Петров, който е член на борда на директорите на Palms Bet.

Наред с феновете, известен журналист също навива Станимир Стоилов да се завърне на "Герена". Предстои да видим обаче дали мисията им ще завърши с успех.

През лятото Стоилов се срещна и с кандидат-собственика на „сините“ Джоузеф Диксън, но тогава до смяна на притежателя на мажоритарния пакет акции на клуба не се стигна.