Треньорът на Левски Живко Миланов изрази задоволството си от първата победа на "сините", която ги измъкна от последното място в класирането. Миланов бе видимо щастлив от 3:1 над Царско село на "Герена".

"Един мач с две различни страни - с едно безобразно първо полувреме, но аз знам откъде идва това, има си причина. Това е липса на резултати и точки и оттам идва липсата на увереност. Излезнахме доста плахи без самочувствие и точно това им казах на полувремето".

"Казах им някои неща, които не са за пред камера. Казах им, че те са футболисти на Левски и тази фланелка ги задължава да излизат за победа. Хубавото е, че показаха реакция и много добро второ полувреме. Такъв Левски искам да виждам".

"Знаете, че винаги всичко идва от точките, които печелиш и това ти дава увереност. Надявам се в следващите мачове да покажат добрата си страна. За мен Левски все още не е готов. Ще ни трябват още на 2-3 позиции футболисти, за да можем да сме конкрурентноспособни".

"В Левски трудно се работи спокойно, надявам се в следващите мачове да вземем нужните точки, които да дадат спокойствие", заяви Миланов.