Смятаният за сигурен нов треньор на Левски Станимир Стоилов ще получава по 15 000 евро на месец, ако се съгласи да се завърне на "Герена". Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков ще проведе нова среща с опитния специалист.

Тя отново ще се състои в Хасково и легендата на сините ще очаква положителен отговор от треньора. Твърди се, че треньорът ще приеме заплата на такова ниво, пише "Тема спорт".

Наско Сираков обяви в началото на миналата седмица, че е стартирал преговори с треньора, които ще продължат в следващите дни. Очаква се развръзка в разговорите да има след Общото събрание на клуба, което ще се проведе утре.

Причината за вероятността Станимир Стоилов да се завърне начело на Левски е подписаният договор с Palms Bet, който прави букмейкърската компания генерален спонсор на столичани и ще позволи на сините да плаща високото му възнаграждение.

Изискванията на Мъри бяха клубът да бъде финансово стабилен, а футболистите да си получават навреме заплатите. Той ще иска и да привлече играчи, които сам е набелязал. До момента Левски привлече петима нови - Иван Горанов, Христос Шелис, Христофор Хубчев, Георги Миланов и Гьоко Зайков.

В момента сините са близо до взимането на още един защитник, а до края на трансферния прозорец ще търсят халф, крило и нападател. Анонсираният полузащитник е Абел Анисе. В момента бившият футболист на Лудогорец е в България и все още не е решил дали да заиграе на "Герена".