Трима представители на Дрийм тийма на Левски с получили черен печат за работа в школата. Както е известно, след края на миналото първенство там имаха недостиг на кадри. От това са решили да се възползват Елин Топузаков, Димитър Телкийски и Милан Коприваров.

От тях само Коприваров в момента има сигурна работа, но бил готов да се завърне на „Герена“, за да помогне на клуба, пише "Мач Телеграф". Топчо, Мечо и Копи обаче били отпратени, защото местата уж вече били заети. Да, те бяха допълнени, но с кадри от ДЮШ на Хебър и Локомотив Пд.

„Едно или две от тези момчета не е сигурно дали са играли футбол“, коментират на „Герена“. Освен това оттам алармират, че скоро Йончо Арсов ще трябва да търси отнякъде нови треньори. Причината е, че хората, които привлече от страната, не били доволни от безпаричието и обмисляли да напуснат, ако скоро този проблем не бъде решен.

„Нормално е. Все пак не е лесно да си в чужд град и да не вземаш пари“, коментират запознати с делата в школата. „Не е ясно обаче този път, откъде ще се вземат нови треньори, но явно известните ни бивши играчи нямат място в Левски. Едно време бе точно обратното“, твърдят на „Герена“.

Съблекалните, които се ползват от школата на Левски, също са с окаяно състояние, твърдят очевидци. Доскоро проблем там бяха душовете, които не работят, но нещата вървят още по-зле.

„Всички говорят само за първия отбор и си затварят очите за нещата, които са принудени да търпят децата. От скоро и тоалетните не работят. Футболистите са принудени да си вършат работата в храстите около изкуственото игрище. Срам! Това е Левски“, оплакват се родители на талантите.

„Единствената ни причина да държим децата си тук е, защото все пак сме от този отбор и ни боли за него“, допълват те.