Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа спонсорски договор с Палмс Бет, пише "Мач Телеграф". Компанията ще започне да налива повече пари в клуба чак след Нова година, когато името й ще се появи отпред на фланелките. 

Дотогава "сините" трябва някак да се справят, а най-големият проблем е свързан с огромния дълг към Петър Хубчев и екипа му. Бившият треньор на "сините" съди Левски във ФИФА за около 1 милион лева, а много скоро изтича срокът, до който Левски трябва да се разплати с Хубчев. 

Към днешна дата обаче на "Герена" няма пари за този дълг, а неизплащането му може да коства лиценза на "сините" за следващия сезон. Няма шанс Хубчев и адвокатите му да не потърсят парите веднага, след като срокът изтече. 

Бившият защитник спечели без проблеми делото във ФИФА след уволнението си, след като договорът му с Левски беше подписан с германски паспорт. Същото важеше и за асистентите му, което не позволи на "сините" да действат с Хубчев и екипа му по българското законодателство. 

Има още една опасност, която дебне в Левски. Тя също е в особено големи размери. Става дума за бившия футболист на тима Насиру Мохамед, който също притиска клуба с дело във ФИФА. 

Ганайският футболист напусна "Герена", след като не беше получавал дълго време заплатата си и моментално даде Левски на съд. По неофициални информации, "сините" трябва да изплатят на Мохамед впечатляващите 850 000 лева до края на годината, ако не искат сериозни санкции.