Вратарят на Славия Светослав Вуцов гостува в предаването "Домът на футбола", където сподели мнението си за кариерата си до този момент и призна, че преди време директор в Левски се е отнесъл зле с него.

"Пътят ми беше много трънлив в началото. Когато бях юноша на Левски, в продължение на две години и половина, бях обявен от тогавашния главен методист - Нестор Юруков, като неталантлив и неперспективен вратар.

Един вид бях изгонен от Левски. След това отидох в Царско село, попаднах на добри треньори. Треньор на вратарите ми беше Миро Митев, който ме научи на труд. Той изгради в самото начало всичко това, което съм", започна той. "Чувствам се обиден на Левски, защото не ми беше даден шанс. На мен не се гледаше като на момче, което може да стигне дотук, където съм днес. Надявам се да стигна много по-нагоре. Но както се казва - всяко зло за добро. Не тая омраза към Левски, не тая нищо.

Не знам дали отпратените сме много или малко. Може би това отказа доста големи таланти, но това е решение на ръководните фактори. Те си преценяват и те си носят отговорност за решенията", добави още той.

"Не е това причината да симпатизирам на ЦСКА. Може би това подпомогна, но причината се казва Иван - големият ми брат. Като бях на 7 години ме закара на мача ЦСКА - Динамо Москва. Пълен стадион, много хора викаха, пяха, не спряха да подкрепят. И аз, като едно малко дете, се зарадвах на феновете и си казах, че това ще бъде моят отбор.

В този момент съм футболист на Славия. Благодаря на всички, които са работили с мен в клуба - от президента до чистачите на стадиона. Благодаря и на феновете, които ме подкрепят от ден 1. Винаги са били зад мен. Изказвам едно голямо благодаря.

Към мен не е имало предложение от страна на ЦСКА. Трябва да питате г-н Стефанов. Казал съм му, че търся трансфер в чужбина, той знае решението ми", допълни Вуцов.