Треньорът на на Левски - Станимир Стоилов коментира жребият за 1/8-финалите на Купата на България. "Сините" са домакини на втородивизионния Септември Симитли.

"Смятам, че най-важното беше, че се паднахме в София. Няма да пътуваме и да се оплакваме от терени и условия. Когато играеш с противник от Втора лига, е нормално да си фаворит. Ние не сме в състояние да подценяваме, който и да е отбор. Септември Симитли са симпатичен отбор. Имал съм възможност да ги наблюдавам в предните години. Най-важното е да направим празник за хората. На "Герена" винаги сме фаворити, който и да дойде.

Първо трябва да наместим най-вече нещата в клуба. Да изчистим доста от проблемите, които имаме. Левски никога не изпадал в такава финансова и спортно-техническа криза. В двойна криза сме, както се казва.

Ще положим доста усилия и аз, и футболистите Левски да изглежда по възможно най-добрия начин. Надявам се да не правим големи крачки назад. Миши стъпки напред, но без крачки назад. Нещото, което можем да обещаем на хората, е работа. Това е - работа, работа и пак работа", заяви Стоилов пред "Диема спорт".