Сериозен казус се зароди пред Станимир Стоилов в навечерието на дербито ЦСКА – „Левски“. Опитният специалист до последно ще умува за поста ляв краен защитник. Контузен е Иван Горанов, изгледал успеха над „Марек“ (2:0) за Купата на България от трибуните на „Бончук“. 

Левият бек пропусна и последните занимания на „сините“, а в петък продължи да се подготвя индивидуално. Дори да поднови тренировки на пълни обороти в събота, няма да е сигурно участието му в неделя.

На „Герена“ от началото на месеца е и Хосе Кордоба. Панамецът бе привлечен от „Етър“, където бе със статут на твърд титуляр. 20-годишният футболист все още е без картотека, а до дербито с „червените“ администрацията на столичния тим ще се опита да уреди казуса. 

Малко изненадващо самият играч се озова в Солун в петък близо 48 часа преди двубоя на националния стадион „Васил Левски“ и пропусна последната тренировка, провела се на стадион "Георги Аспарухов".

Не е изключено при това положение Стоилов отново да заложи на Патрик-Габриел Галчев, както бе и в Дупница, пише "Труд". С проблеми от последните дни са още Николай Михайлов и Георги Миланов, които изобщо не тренираха в началото на седмицата, а от четвъртък започнаха леки натоварвания.