Спортно-техническият щаб на Левски не даде почивка на футболистите и вчера сините започнаха подготовка за двубоя с Лудогорец в неделя. Титулярите и тези играчи, които получиха повече минути срещу ЦСКА, проведоха възстановителна тренировка, докато тези, които играха малко или изобщо не влязоха, тренираха на високи обороти.

Добрата новина за Станимир Стоилов е, че няма контузени играчи след двубоя с червените. Дори тримата, които имаха проблеми преди този мач – Николай Михайлов и Иван Горанов изиграха пълни 90 минути, докато Георги Миланов отбеляза гол и бе заменен минута преди изтичането на редовното време.

В същото време тренировката бе посетена от мажоритарния собственик Наско Сираков, пише „Тема спорт“. Той проведе разговор с треньорския щаб и изгледа заниманието.

Очаква се в близките дни да има положителни новини, след като сините ще се разплатят по различни пера, а ще бъде стартирана и нова дарителска кампания, която бе инициирана от клуба и ще е насочена към феновете, с която да постъпят свежи пари в касата на Левски.