Още 3 месеца ще продължи финансовата стагнация в Левски. Очаква се след Нова година нещата да се стабилизират, защото тогава трябва да влезе голям транш по договора с един от големите спонсори, пише "Тема:Спорт".

Това са Strabag и Belfry. Инфраструктурните компании всъщност ще преведат последните си вноски по договорите със сините, след това остава само генералното партньорство с Palms Bet.

Тогава пък се очаква букмеикърската компания да промени статута си и съобразно това да постави логото си отпред на екипите на тима.

До Нова година българският партньор ще действа предимно в маркетинга. Параметрите от около 2.5 милиона лева на година се очаква да бъдат реализирани от началото на 2022 година.

Към момента в официалния магазин на Левски няма заредени продукти в размер и разнообразие, каквито отговарят на търсенето от запалянковците. А доставките са обвързани с предплащане, каквото в момента от „Герена“ не могат да си позволят.

Някои размери на синия мачов екип липсват с месеци. Възможно е да се търси и промяна на доставчика на спортна екипировка, но това също е свързано с гъвкаво финансиране.