Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков заяви, че клубът се нуждае от спешни финансови мерки, за да оцелее. Адвокатът говори при представянето на новия Управителен съвет на "сините".  В него влизат още Даниел Боримиров и Радослав Разпопов, който е представител на генералния спонсор от Палмс бет.

"Първо, но не и по значение – финансова стабилизация. Необходими са спешни финансови мерки за оцеляването ни. Важна роля ще имат Палмс бет, които подкрепят клуба в този критичен момент. Това не е достатъчно, необходимо е да привлечем още партньори, рекламодатели, спонсори. Няма да стане с лозунги и спомени от миналото. Трябва да им покажем колко важен инструмент сме". 

"Радослав Разпопов ще започнем работа веднага. Трябва да ги убедим колко силен партньор сме. Решаваща си остава ролята на нашите многобройни привърженици – най-голямата ни опора. И още – прозрачност в разходната част. Новият УС трябва много бързо да спечели доверието на левскарите. Това ще стане с далновидни решения, нямаме право на грешки".

"Втори приоритет, успореден с първия – трябва да върнем европейската атмосфера на "Герена" и то не само по време на мачовете, а изобщо. Да върнем публиката на стадиона, а тогава ще си проличи колко силна е "синята" общност. Това ще стане с добър футбол, непримирим и красив. После ще дойдат и резултатите. В това отношение имам безпрекословно доверие на треньора, който заварвам. Пълно доверие и вярвам, че ще стане по-бързо от другото. В момента е трудно заменима фигурата на г-н Сираков".

"Не на последно място искам да обявя още един приоритет – няма да има one man show. Трябва да работим като добре смазан механизъм, без отклонения. На последно място като приоритетите – работа с общината и държавата"", заяви Ивков.

Снимка: Lap.bg