Новият член на Управителния съвет на Левски - легендата Даниел Боримиров, разкри каква ще е работата му в клуба при поредното завръщане. През годините той е заемал поста на изпълнителен директор и шеф на школата, но сега има нова задача. 

"Искам да благодаря на Левски за поканата и да бъда приобщен към това голямо семейство. Ще кажа ресорите, за които ще отговарям. Ще бъда в помощ на спортно-техническия щаб, мониторинг на ДЮШ, посланик на Левски и връзката между клуба и привържениците."

Мажоритарният собственик на 26-кратния шампион на България - Наско Сираков, пък приветства завръщането на Боримиров. "Не знам Даниел какво не е работил в клуба. Горе-долу може да се каже, че сегашното му завръщане ще обедини всичко, каквото е правил преди. Основното е, че наистина си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба не само у нас, но и в чужбина. Разчитаме на сериозните връзки и авторитета в чужбина. Още вчера свърши една сериозна работа за Левски. Той е свързан с най-големите успехи през този век и изключително много разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от това желание и хъс, с който той защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти", заяви Сираков.

Освен Боримиров, членове на новия Управителен съвет са още представителят на генералния спонсор Палмс Бет - Радослав Разпопов, както и адвокатът Иво Ивков, който заема позицията на изпълнителен директор.

Снимка: Lap.bg