Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков заяви, че лицензът на клуба виси с пълна сила. Той добави, че на "Герена" се борят всекидневно, за да спасят 26-кратния шампион на България от фалит. 

"Лицензът виси с пълна сила и непрекъснато. Имаме поглед как да се промени това. Гарантирам, че няма повече да се подписват такива неизгодни договори. Към онзи момент, може тогава да не е бил неизгоден договора на Петър Хубчев и екипа му. Преговорите са трудни".

"Имаме неизплатени суми на бивши и настоящи футболисти и треньори. Административният ни екип проявява стоицизъм, хората не са получавали заплати от много време. Конкретни цифри няма да кажа. Ще водим преговори с всички страни", заяви Ивков.

Припомняме, че Хубчев и екипът му осъдиха Левски във ФИФА за 800 000 лв. Ако сумата не бъде платена, столичани няма да получат лиценз за следващия сезон. Очаква се новият Управителен съвет на клуба да проведе разговори с бившия селекционер. Целта е да се стигне до договорка за разсрочено плащане на голямото задължение.

Снимка: Lap.bg