Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира очакванията си за предстоящия мач срещу Септември (Симитли) за Купата на България. 

Специалистът потвърди, че 16-годишният вратар на "сините" Пламен Андреев ще бъде титуляр във всички двубои в турнира, дори отборът да стигне до финала.

“Ради Цонев е наказан, Георги Миланов и Боби Цонев имат дребни проблеми, но се надявам утре всички играчи да вземат участие. Аз не виждам от какво сме изморени, за да даваме почивка. 

Играем по един мач на седмица. Колкото повече мачове играем, в толкова по-добра форма ще навлизаме. След като не сме имали междинен кръг през паузите, не можем да говорим за умора. 

Ще играем с играчите, които могат да решат мача по най-бързия начин. Ще има млади футболисти. Засега единствената сигурна промяна е на вратарския пост. Пламен ще пази в мачовете за Купата, дори да стигнем финал", каза треньорът на Левски.

Мъри коментира и представянето на нападателя Билал Бари, който се разписа в последните два мача на тима, след като преди това не бе вкарвал гол за Левски.

"Надявам се да му подейства положително, най-вече откъм самочувствие. Работата на централния нападател е да работи и да помага на отбора, той играе с изключителна сериозност, изключителна динамика. Това, че е вкарал гол, не му свършват проблемите, нито това, че ние сме победили в един-два мача ни решава проблемите".

"За нас всеки мач за Купата е финал, защото искаме да играем финал и естествено да го спечелим", завърши Стоилов.