Илиан Илиев и Станимир Стоилов достатъчно се познават, за да се изненадват в днешния мач, но всеки си има текущите кадрови проблеми. Двубоят на „Тича“ ще стартира в 19:00 часа и ще бъде предаван по Диема спорт.

В тима на Черно море има доста контузени футболисти, които ще пропуснат двубоя с Левски, пише "Тема:Спорт".

Илиан Илиев има куп проблеми по състава си, след като Стефан Велев, Георги Георгиев, Иван Дичевски и Родриго Вилела продължават да се възстановяват по специална програма, докато Даниел Димов започна да тренира индивидуално.

Неприятната новина за треньора на моряците е контузията на Леандро Андраде. Крилото на Черно море получи разтежение в мача с Берое и също няма да е на разположение на наставника за срещата с Левски.

В последната тренировка сините се готвеха в пълен състав. Към заниманията на тима се присъединиха Билал Бари, Марин Петков и Димитър Костадинов. Триото имаше леки болежки и не тренира в четвъртък.

Треньорът Станимир Стоилов ще може да използва и халфа Радослав Цонев, който изтърпя наказанието си от една среща срещу Септември Симитли за Купата на България.

Наставникът на сините ще направи две промени за днешния мач, включвайки в игра Димитър Костадинов и Марин Петков на мястото на Борислав Цонев и Здравко Димитров. Мъри е останал много доволен от представянето на двамата младоци.

Левски лети за Варна днес сутринта и ще се прибере веднага след двубоя на „Тича”.